Mapalaboral.org

Tens algun dubte? Escriu-nos!

Decideix

Decideix

El teu projecte professional està força avançat, és hora de triar o confirmar el teu objectiu laboral. Et serà més fàcil decidir-te quan coneguis les possibilitats reals que tens de treballar en cadascuna de les feines que t’estàs plantejant.

Aquí podràs fer-te una idea general de la distància que hi ha entre tu i aquestes feines, què has de millorar per tenir més probabilitats d’èxit i quin cost tindrà per tu. Tindràs més elements per decidir.

Per fer-ho pots consultar la informació, recursos i material de suport i fer les activitats que se’t proposen i/o cercar-ne pel teu compte. Recorda anar registrant les conclusions al Portafolis del Projecte Professional.

Hi ha diversos factors que influeixen en les teves possibilitats reals de treballar en les feines que has triat. Per conèixer-los t’has de contrastar amb cadascuna d’aquestes feines. Així sabràs quins factors afavoreixen i quins dificulten la teva ocupabilitat. És a dir, coneixeràs quines possibilitats reals tens, a hores d’ara, de treballar en les feines que t’interessen.

Moltes vegades la majoria dels factors que dificulten l’accés a la feina tenen a veure amb la pròpia persona. Per això la manera més efectiva de combatre’ls és millorant les competències. És important que coneguis les que ja tens prou sòlides i les àrees que has de millorar per incrementar les teves probabilitats d’èxit en la consecució del teu objectiu laboral.